Lite om mig
Jag har en något brokig bakgrund, men
intresset för människor och mat har följt mig helal ivet. Gymnasiestudierna ägnades åt teknisklinje med kemiinriktning.
Därefter arbetade jag som laborant inom läkemedelsindustrin.
Sedan följde
studier och forskning inom humaniora. Långa tider tillbringade jag i Indien, där jag bl.a. arbetade åt den tibetanska exilregeringen. Tillbakai
Sverige igen arbetade jag
med biståndsfrågor.
Under
mitten av
1990-talet flyttade jag tillsammans med familjen ut på landet ochb örjade odla ätbara
ting. Detta fick mina
intressen för människor, näring, ätande och kroppens kemi att växa, både bildningen och bokstavligen. Nu
var det dags att åter igen börja studera och starta Kostverkstaden. Förutom mottagningen är jag även ute och håller föredrag och kurser.
Utbildning har jag genom; Lunds Universitet, Köpenhamns Universitet,
Sverige Hälsan, Axelssons Gymnastiska Institut, Nordiska Närings och Fytoterapiskolan,
Upledger Institute ochBarral
Institute